Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Indieningsfase (zit)banken-project afgerond met 70 voorstellen

Vandaag, donderdag 1 april 2021 - nee, het gaat niet om een aprilgrap - werd de indieningsfase van het (zit)bankenproject zoals gepland afgesloten. Met 57 voorstellen voor nieuwe banken en 13 voorstellen voor aanpassingen aan bestaande banken kunnen we van een succes spreken. Uiteraard aan iedereen die een voorstel indiende, een dikke dank je wel!

In de loop van april wordt intern door de gemeentelijke diensten bekeken welke voorstellen realiseerbaar en haalbaar zijn (bv. op basis van stedenbouwkundige regels, in combinatie met andere lopende dossiers, ...). En vervolgens doen we opnieuw een beroep op jou!

Vanaf 1 mei start de stemmingsronde. Tot het eind van de maand mei kan iedereen stemmen op de lijst van weerhouden voorstellen. Het kan hier dus zowel gaan over nieuwe banken als over aanpassingen aan bestaande banken. Na de stemming, in juni dus, zullen 10 banken geplaatst en / of aangepast worden: de 6 acties die het hoogst aantal stemmen behaalden en 4 acties die het bestuur zal selecteren.

 

Deel op facebook Deel op twitter