Oproep verantwoordelijke gemeentelijke zaal Sweynbeerstraat

Sinds kort is de zaal in de Sweynbeerstraat in beheer van de gemeente. Heb jij interesse om zaalverantwoordelijke te worden?

Binnenkort kunnen Zemstse inwoners de gemeentelijke zaal in de Sweynbeerstraat huren voor privéactiviteiten. De gemeente organiseert de reservaties maar is op zoek naar praktische hulp voor het ontvangen van de huurders, het geven van uitleg over het gebruik van de zaal en het toezicht op de naleving van de huurovereenkomst en controle van de zaal voor en na de activiteit.

Heb je interesse en ben je minstens 18 jaar, onmiddellijk beschikbaar, vlot bereikbaar en flexibel inzetbaar? Dan kan jij misschien zaalverantwoordelijke worden op vrijwilligersbasis. De vrijwilligersvergoeding bedraagt € 1473,37 op jaarbasis en is niet belastbaar. Stuur je gemotiveerde kandidatuur voor 8 april 2022 naar sandra.vogelaerts@zemst.be of per brief naar gemeente Zemst, t.a.v. Sandra Vogelaerts, De Griet 1, 1980 Zemst.

Om geen verwarring te creëren met brouwerij Sweynbeer, gaan we binnenkort op zoek naar een nieuwe naam voor de zaal. Hou hiervoor onze kanalen goed in de gaten.