Skip to main content
home-page
Ontdek het thema

Jullie ideeën om de plekjes in te richten

Picknick speelplek

Waarom is dit een goed idee?

Een kleine speelplek met speeltuigen helemaal uit hout gemaakt, een blote voetenpad, een gezellige houten tipi om te schuilen voor plotselinge neerslag, een houten picknicktafel en bank om even tot rust te komen en te genieten van de omgeving terwijl de kinderen op hun eigen manier genieten. Een bijenhotel met informatiebord zodat het een leerrijke plek is. Educatief, activerend, ontspannend,... kortom gezelligheid op het mooiste plekje in Elewijt, prachtige zonsondergangen gezien daar... een plekje om te koesteren

Deel eventueel een afbeelding om je idee kracht bij te zetten

Laad eventueel nog een afbeelding op


Voor welke plekjes is dit idee?

Molenbeekvoetweg in Elewijt
2
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Dit vind ik een heel tof idee. Ook voor Weerde (waarom ook Weerde: als je kijkt naar de verdeling van de speeltuintjes in de wijk, dan heeft het centrum/de kerk zelf geen speeltuintje. De kinderen van die buurt moeten de Damstraat al gaan oversteken. Wanneer ze de Damstraat met de ouders zullen oversteken, is het vaak om langs de zenne te komen wandelen, dus zou het wel tof zijn om hier ook iets te plaatsen wat actiever is, en toch wat je met je gezin kan doen zoals picknicken)
Ik vind deze een fantastisch idee, had het niet beter kunnen verwoorden. De bank graag geen gewone recht harde bank maar wat afgeronder en zo comfortabeler om daar gezellig een boek in te lezen en van de natuur te genieten.